Avelshane

SE*Noraskogas Gunvald Larsson

NFO ns 09 22
Född 2022-01-10
GSD-IV Normal
HCM 31/10-22

Här hemma så döpte mina två pojkar honom till Tusse! Han är verkligen en fantastisk kelgris, han älskar att kela med vem som helst. Han har alltid varit lugn och vill vara med där det händer saker. Han älskar att sitta på utegården och titta på fågkar och barn som leker. 

Ofta kommer han fram och ställer sig på bakbenen och framtassarna upp mot låret - det betyder att han vill att man ska plocka upp honom. Sen vill han bli buren som en liten bebis medan jag går omkring och gör hushållssysslorna 😅 

Han har päls som måste underhållas annars blir det tovor på mage och krage. 

Avelshona

SE*Aborgatos Rosie

NFO as 09 23 
Född 2019-01-30

GSD-IV Normal

Rosies temperament är fantastiskt! Hon är trygg, stabil, smart och är verkligen en perfekt familjekatt. Hon är van vid barn, hundar och främmande miljöer (väldigt miljötränad innan covid-19 då vi har rest mycket). Det känns som att ingenting kan få henne ur balans! 

Hon är alltid med där det händer saker, nyfiken, sällskaplig, alltid i samma rum där jag är. Kommer alltid på inkallning som en hund och är väldigt lojal och smart. Hon är dock ingen stor kelgris, hon vill ligga bredvid i soffan/sängen/stolen, så nära hon bara kan. Där kan man klappa och gosa med henne, lite vid sidan av.

Hon är en väldigt tystlåten Norsk skogkatt, väser mest när hon pratar med mig. För hon pratar mycket, ja, men tyst! 

Visuellt sett så har hon har ett väldigt fint ansikte med bra proportioner och former! Pälskvalitén är också väldigt fin. Hennes päls är i princip underhållsfri. Vid full pälsmundering får hon tovor i kragen som jag lätt kan dra bort med fingrarna bara. Behöver egentligen inte borsta henne alls! 


Kastrat

Huskatten Simson

Född 2020-04-26

Simson är familjens mysgris som alltid önskar klappar och gos. Han spinner som ett ånglok - högt och konstant utan uppehåll. Bland det bästa han vet är att bli buren som en bebis av vår 4-åring samt mat, alla mat, verkligen allt ätbart. 
SE*furandpurr
Alla rättigheter reserverade 2020
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång